Till toppen

Shake it like a polaroid picture

Hoppas ni får en fin fredag! Ikväll ska jag ha dejt med Emil innan han åker på semester med jobbet. Madda fakka. Tur för honom att han är söt för då kommer han undan med sådana saker. Vill ni se något annat sött som kan liva upp er fredag så sja ni ta och titta på dessa valpar som skakar på huvudet. Åh va jag saknar mina små pongo-vovvar.
 
Vilken är din favorit?
 
Bildkälla här
 
1 kommentarer

Let's put our face on

Efter jobbet idag så hade jag bokat in mig och Mia på en sminkkurs hos Make Up Store. Vi fick lära oss att lägga en kvällssminking och lite små tips och tricks på vad man ska tänka på. Riktigt kul faktiskt. En hel del kunde man ju sedan innan (man är ju lite av en expert) men det var små saker här och var som man plockade upp. Jag insåg att riktiga sminkborstar inte ska stickas och göra ont.... jag kaaanske bordes slänga mina som jag har haft i typ 8 år? De känns mer som toalettbortsar de jag har hemma.

 
Efter kursen fick vi 20% på allt i butiken så jag passade på att köpa en syntetiskt borste för consealer och en fluffig borste att sudda ut ögonskuggan med. 
 
Appropå ingenting. Imorgon har vi ett uppdrag på jobbet. Vi kom på idag att vi skulle lära oss en ny sak till varje fredag som gör oss aningen mer allmänbildade. Första utmaningen är att vi ska kunna rabbla de första 15 decimaltalen i talet Pi. Många kan ju bara "3,14" så detta blir ju ändå lite av ett partytricks att kunna laga fram en hel radda med siffror... eller? Som pluggnörd har jag såklart lärt mig det som ett rinnande vatten. Duktig tchjej!
 
3,141592653589793 
2 kommentarer

När katten är borta


Idag har jag spenderat eftermiddagen med att ligga i soffan, kollat på big bang theory och myst med Emil. På lördag åker han utomlands och är borta i 8 dagar. Är det något jag tycker är värdelöst så är det att var ensam hemma. Får se till att boka in saker att gör varje dag så dagarna går fort. Helst ska dagarna fyllas med dumheter. Det var längesedan jag och Elin hittade på dumheter nu. Hmm... *smider planer*
0 kommentarer